top of page

Car wash voor personenwagens, grote bestelwagens en kleine vrachtwagens bij Taverniers in Tienen en Jodoigne

GA NAAR DE CAR WASH VAN TAVERNIERS

Taverniers beschikt over twee volledig uitgeruste car washes in Vlaams- en Waals-Brabant. U kunt er dag en nacht terecht om uw auto te wassen.

Station Tienen Car-Wash

VLAAMS-BRABANT

In Vlaams-Brabant vindt u de self car wash aan de Sint-Truidensesteenweg 117 in Tienen. De car wash van Tankstation Tienen is altijd vrij toegankelijk en u kan er met cash geld of speciale munten betalen. 

Tijdens de openingsuren van de shop aan het tankstation (maandag-vrijdag van 6.00-19.00 uur, ‘s zaterdags van 8.00-18.00 uur, en op zon- en feestdagen van 9.00-18.00 uur) kunnen de munten voor de car wash aangekocht worden met bancontact of cash.


Er zijn in de car wash vier gesloten boxen voor auto's en één open box voor grote bestelwagens of kleine vrachtwagens.

WAALS-BRABANT

In Waals-Brabant vindt u de self car wash aan de Chaussée de Tirlemont 264 in St.-Jean-Geest, Jodoigne (Sint-Jans-Geest, Geldenaken). De car wash van Tankstation Jodoigne is ook continu vrij toegankelijk en daar kan u ook met cash geld of speciale munten betalen. 

Tijdens de openingsuren van de shop aan het tankstation (maandag-vrijdag van 6.00-19.00 uur en ‘s zaterdags van 8.00-19.00 uur) kunnen de munten voor de car wash aangekocht worden met bancontact of cash.

De car wash biedt vier gesloten boxen voor auto's en één open box voor grote bestelwagens of kleine vrachtwagens.

Station Geest Car-Wash
carwash

LUIK

In Luik vindt u de self car wash aan de Quai du Halage 220 in 4400 Flémalle

24u/24u bancontact en biljettenautomaat.

CAR WASH 24/24 VAN TAVERNIERS, EEN PROPER IDEE!

bottom of page