top of page

Taverniers, uw partner voor transport van brandstoffen aan derden

bevoorrading tankstation

BEVOORRADING VAN TANKSTATIONS

Dankzij ons uitgebreid netwerk aan tankstations in België zijn we uitgegroeid tot de expert in tanktransport en de bevoorrading van brandstoffen aan derden. Als verkoper en leverancier van brandstoffen zoals diesel hebben we doorheen de jaren een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner. Dankzij ons eigen transport kunnen we ook de beste klantenservice bieden. Onze chauffeurs gaan dan ook dagelijks de baan op om verschillende tankstations van derden te voorzien van brandstof. Hiervoor maken we gebruik van onze ruime vloot aan tankwagens en de vakkennis van de bestuurders. Met de nodige stiptheid en flexibiliteit staan deze steeds paraat voor onze opdrachtgevers.

INTERVENTIEWAGENS

Naast het bevoorraden van tankstations aan derden staat de vloot van tankwagens van Taverniers in Hoegaarden ook klaar voor het leegpompen van mazouttanks en het uitvoeren van vervoer met kiepwagens. Er zijn verschillende redenen waarom een mazouttank geleegd moet worden; of u nu van plan bent om te verhuizen of uw huis te verkopen, of een technicus heeft uw mazouttank afgekeurd omwille van veiligheidsredenen en u wilt overschakelen naar een andere energiebron. De kans is groot dat u de mazouttank verwijderd wilt zien, maar voor het zover komt, moet deze geleegd worden. Taverniers is gespecialiseerd in het leegpompen van mazouttanks, zodat deze klaar is om te verwijderen of te neutraliseren. Naast het leegpompen van mazouttanks met onze interventiewagens voeren we ook transport met kiepwagens uit.

Vervoer van brandstoffen voor bevoorrading van tankstations van derden

Interventiewagens: leegpompen mazouttanks en meer

Vervoer met kiepwagens

Flexibele en professionele levering

tankwagen mazout

WENST U UW TANKSTATION TE LATEN BEVOORRADEN DOOR EEN PROFESSIONELE TRANSPORTEUR VAN BRANDSTOFFEN? NEEM CONTACT OP MET TAVERNIERS OF VRAAG ONS OM EEN OFFERTE.

bottom of page